pondělí 8. září 2014

Zcela jiné PR // BAYMAX

A nyní si předvedeme způsob promotion pomocí filmového traileru japonského a zbytku světa.
Ideálním případem je nadcházející animák od studia Disney (nikoliv Pixar) posíleno o sílu Marvelu, v českém názvu VELKÁ ŠESTKA. Měla mít premiéru už letos, ale nikomu se moc nechce do předem prohraného Oskarového zápolení s Lego Příběhem (HTTYD 2 je také dobré), a to nemluvím o těch malých černobílých, kteří si pro sebe ukradli celý Madagascar. Každopadně to zatím má mít premiéru v únoru, kde je holé nic (zatím). Ale zpět k rozdílným trailerům...

Verze pro svět:

A verze pro Japonsko:

Stejný film... ale naprosto jiný koncept.... možná budou mít Japonci i jinou verzi filmu... a nebo zase trailerem vyspoilerovali úplně vše.

1 komentář:

  1. Nerekl bych, ze vyspoilerovali - predpokladam, ze scena s brachou bude nekde na zacatku filmu.
    Spis je pekne videt, ze zatimco US akcentuji srandicky a bitku s velky hnusakem, japoncum je to uplne burt (teda az na ten tagline "Can you save the world with kindness?") a zajimaji je spis emoce, rodinny aspekt a hint na velky osud, ke kteremu jsou hrdinove predurceni.

    Takze, v US se pujde na film, kde se kluk bavi tim, ze si hraje s robotem a zamota se do nejakeho pruseru a mimochodem zachrani svet.
    V JP se pujde na emocionalni horskou drahu o chlapci, po jehoz milovanem bratrovi mu zustal na pamatku jenom srandovni robutek, ktery ho utesuje v jeho samote. Ale ten srandovni robutek byl ve skutecnosti predurcen k velkemu boji s jakymsi zlem, na ktere je jen velmi naznakove poukazovano.

    Nejak se na japonsky film tesim vic ;p

    OdpovědětVymazat